The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu dâhilin, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel konum takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük evet.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenine sahip bulunmak makro bir avantajdır. Zahir bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine ehil geçmek karınin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapısı yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Esbak strüktürlarda Yangın Kapısı ve yangın merdiveni kayranı ev olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabil çatı güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni dair uzmanlaşmış firmalar, husus ile ilişkin uzmanlıkları doğrultusunda Yangın Çıkış Kapısı problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page